Mainos
Mainos

Onko tässä Applen kohuttu iPad 2? Katso kuvat

Kuohunta Applen suositun iPad-tabletkoneen seuraajasta käy nyt kuumana. iPad 2:n julkistuksen uskotaan tapahtuvan ensi keskiviikkona.

Uutuuden ominaisuuksista on ennakkoon liikkunut useita huhuja verkossa. Japanilainen iBlack Box –verkkosivu on julkaissut kuvia tuotteesta, jotka sivuston mukaan esittävät iPad 2 -mallin parin kuukauden takaista versiota.

Kyseessä on sivuston mukaan mallikappale. Kuvissa näkyvä laite ei siis ole toimiva tai välttämättä aivan lopullisen tuotantomallin näköinen versio.

Kuvien perusteella iPad 2 on edeltäjäänsä hieman pienempi, ohuempi ja sen takaosa on kulmikkaamman oloinen.

Kuvissa näkyy tuotteen vasemmassa reunassa SD-korttipaikka. Mallikappaleessa ei näy kuitenkaan USB-liitäntää. Esimerkiksi teknologiasivusto Engadget kertoo kuitenkin sivuillaan, että iPad 2 –mallissa ei olisi SD-korttipaikkaa.

Tarkkoja tietoja uutuuslaitteesta joudutaankin ilmeisesti odottamaan julkistukseen asti. Tunnelmaan voi kuitenkin jo virittäytyä oheisia kuvia vilkaisemalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme