Mainos
Mainos

OP-Pohjola teki taas vahvan tuloksen

OP-Pohjola-ryhmän vahva tuloskehitys jatkui heinä-syyskuussa.

Yhtiö kertoo tehneensä vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana tulosta jo yhtä paljon kuin koko viime vuonna yhteensä.

Heinä-syyskuun tulos nousi nyt 251 miljoonaan, kun vuosi sitten tulos oli 216 miljoonaa euroa. Koko alkuvuoden eli tammi-syyskuun aikana tulos on parantunut vuoden takaisesta yli viidenneksen 739 miljoonaan euroon. OP-Pohjola ennakoi, että myös koko vuoden tulos nousee selvästi viime vuotta paremmaksi.  

-Olemme onnistuneet pitämään kurssimme vakaana hyvin haastavassa toimintaympäristössä, luonnehtii pääjohtaja Reijo Karhinen tiedotteessa.  
Tulos parani selvästi sekä pankkitoiminnassa, vahinkovakuutuksessa ja varallisuudenhoidossa. Kasvun selkeä painopiste on Karhisen mukaan ollut varallisuudenhoidon tuotteissa, ja myös vahinkovakuutus on kasvanut nopeasti.  

Luottojen kysyntä on heinä-syyskuussa edelleen hiljentynyt, mutta ongelmaluottojen ja luottotappioiden määrä on Karhisen mukaan pysynyt hyvin alhaisena.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme