Mainos
Mainos

Opa ja Muurikka yhdistyvät

Muutos ei näy kuluttajalle, sillä molempien yritysten tuotemerkit säilyvät ennallaan.

Opa ja Muurikka yhdistävät liiketoimintansa syyskuun alussa. Uuden yrityksen nimeksi tulee Opa Muurikka Oy.

Yhdistymisellä halutaan saada lisää voimavaroja myyntiin ja markkinointiin. Lisäksi sen uskotaan antavan lisäpanosta uusiin tuoteinnovaatioihin ja vientiin.

Muutos ei näy kuluttajalle, sillä molempien yritysten tuotemerkit säilyvät ennallaan. Vuonna 1926 perustetun Opan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia keittiötuotesarjoja ja vapaa-ajan tuotteita. Tuotteet valmistetaan pääasiassa teräksestä. Muurikka-pannuistaan tunnettu Muurikka on toiminut itsenäisenä yrityksenä vuodesta 2000.

Kummankin yhtiön työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä uudessa yrityksessä. Opalla on ollut Mikkelissä 50 työntekijää.

Muurikalla on neljä toimihenkilöä Joroisissa ja he siirtyvät muutoksen myötä Mikkeliin. Tuotantoa Muurikalla on muun muassa Pieksämäellä ja Petäjävedellä.

Uuden Opa Muurikan liikevaihdoksi arvioidaan noin seitsemän miljoonaa euroa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Sami Koskimaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme