Mainos
Mainos

Orimattilalta ympäristölupa kattotiilitehtaalle

Ormax on saanut Orimattilan ympäristölautakunnalta luvan uuden kattotiilitehtaan rakentamiseen. Hakemuksen mukaan tehtaassa valmistettaisiin noin 30 miljoonaa betonitiiltä vuosittain.

Toimitusjohtaja Pekka Pohjolaisen mukaan uuden tehtaan rakentaminen Orimattilaan on vain yksi vaihtoehto, jota ranskalainen emokonserni Lafarge Braas Suomessa harkitsee. Ratkaisu kypsyy aikaisintaan syys-lokakuun vaihteessa. Suomen-organisaatio haluaisi keskittää valmistuksen yhteen paikkaan tai vaihtoehtoisesti uusia Lohjan ja Orimattilan tehtaat.

Uuden, 60 miljoona markkaa maksavan tehtaan paikaksi on edelleen ehdolla 3-4 muutakin kuntaa kuin Orimattila, missä hanke on noussut julkisuuteen sen edellyttämien poikkeuslupien takia. -Koska päätöksiä ei ole, emme ole allekirjoittaneet Orimattilan kaupungin jo hyväksymää kiinteistöjen vaihtokaupan esisopimusta, toteaa toimitusjohtaja Pohjolainen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme