Mainos
Mainos

Oslon pörssin johtaja ilahtui pörssifuusiosta

Oslon pörssi toivottaa Tukholman ja Helsingin pörssien eilen julkistetun yhdistymissuunnitelman tervetulleeksi. Pörssin johtaja Sven Arild Andersen kertoo Oslon pörssin suhtautuvan myönteisesti yhdistymisen avaamiin yhteistyömahdollisuuksiin. Andersen ei kuitenkaan usko, että uusi OM Hex-yhtiö on aivan heti valmis laajentamaan yhteistyötään muiden pohjoismaisten pörssien kanssa.

-Rajat ylittävän fuusion toteuttaminen on suuri haaste. Kaikkien yksityiskohtien saaminen järjestykseen vaatii paljon aikaa, Andersen sanoo.

Tukholman pörssi on jo entuudestaan yhteistyössä Oslon, Kööpenhaminan ja Reykjavikin pörssien kanssa. Andersen on iloinen, että nyt myös Helsingin pörssi on liittymässä mukaan Norex-yhteistyöhön.

-Norex ei ollut täydellinen ilman suomalaisia. Vasta nyt meillä on täydelliset pohjoismaiset markkinat, Andersen arvioi.

Andersenin mukaan Oslon pörssin liittyminen OM Hexiin ei ole poissuljettu mahdollisuus.

-Tämä on asia, josta meidän osakkeenomistajamme päättävät, Andersen toteaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme