Mainos
Mainos

Osuuspankkiryhmän tulos lipsahti ulos

Osuuspankkiryhmän tulos ensimmäiseltä vuosineljännekseltä on lipsahtanut ulos ennakoitua aiemmin.

Osuuspankkiryhmä lähetti pörssitiedotteen illalla vuoden ensimmäisen neljänneksen tuloksestaan sen jälkeen, kun pankkiryhmän tiedote osavuosituloksesta lipsahti julki suunniteltua aiemmin. Osavuosikatsaus oli määrä julkaista huomenna aamulla.

Osuuspankkiryhmä pääsi tammi-maaliskuussa lähes saman suuruiseen liikevoittoon kuin vastaavan aikaan viime vuonna. Liikevoitto oli 151 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 152 miljoonaa euroa.
Pankkiryhmä ilmoitti kasvattaneensa luottokantaa 12 kuukaudessa runsaat 8 prosenttia. Asuntoluotot kävivät parhaiten kaupaksi, luottokannan kasvua syntyi vuodessa 14,5 prosenttia.

Kauppa keskeytettiin


Kaupankäynti OKO Osuuspankkien Keskusosakepankin osakkeilla keskeytettiin Helsingin pörssissä hieman ennen pörssin sulkeutumista, koska pankin osavuosikatsaus tuli julkisuuteen odotettua aiemmin.

OKO:n A-osake oli ennen kaupankäynnin keskeyttämistä nousijoiden listalla. Osake oli runsaan viiden prosentin nousussa, ja sillä käytiin kauppaa lähes 17 euron tasolla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme