Mainos
Mainos

Outokummun esitys: Jorma Ollila Outokummun hallituksen johtoon

Outokumpu Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta ehdottaa Outokummun hallituksen johtoon Jorma Ollilaa.

Yhtiökokous päättää asiasta 18.3.2013. Varsinaisen yhtiökokouksen valitsemien hallitusten jäsenten toimikausi alkaa välittömästi yhtiökokouksen jälkeen.

Nimitystoimikunta ehdottaa, että Outokummun hallituksen jäsenmäärää nostetaan yhdeksään ja että hallituksen jäseniksi valitaan hallituksen nykyisistä jäsenistä Iman Hill, Guido Kerkhoff, Harri Kerminen, Heikki Malinen, Elisabeth Nilsson, Siv Schalin ja Olli Vaartimo sekä uusina jäseninä Jorma Ollila ja Markus Akermann. Hallituksen puheenjohtajaksi ehdotetaan Jorma Ollilaa ja varapuheenjohtajaksi Olli Vaartimoa.

Ole Johansson, joka on ollut Outokummun hallituksessa vuodesta 2002 ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2008, on ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä Outokummun hallituksen jäseneksi seuraavassa varsinaisessa yhtiökokouksessa päättyvän kauden jälkeen.

Hallituksen puheenjohtaja saisi ehdotuksen mukaan työstään 140 000 euroa vuodessa, varapuheenjohtaja 80 000 euroa vuodessa ja jäsen 60 000 euroa vuodessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot