Mainos
Mainos

Outokumpu vähentää 200 - "Irtisanomiset välttämättömiä vaikka tulos parani"

Teräsyhtiö Outokumpu aikoo vähentää 150 - 200 työpaikkaa, joista valtaosan Suomesta. Yhtiö haluaa näin parantaa kannattavuuttaan.

Suunnitellut vähennykset koskevat yhtiön General Stainlessia, tiettyjen funktoiden toimihenkilöitä Torniossa sekä Hollannin Terneuzenissa sijaitsevan yksikön toimihenkilöitä, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

- Henkilöstöä koskevat toimenpiteet ovat aina raskaita. Meidän on kuitenkin välttämätöntä jatkaa määrätietoisia toimia toiminnan tehostamiseksi ja kustannusten karsimiseksi, kunnes liiketoimintamme kannattavuus on kestävällä pohjalla, toimitusjohtaja Mika Seitovirta kertoo.

Vuoden ensimmäisen neljänneksen operatiivinen tulos parani ja oli noin 2 miljoonaa euroa, kun viime vuonna se oli 34 miljoonaa euroa tappiolla. Liikevoitto oli 3 miljoonaa euroa, kun viime vuoden vastaavaan aikaan se oli 71 miljoonaa euroa tappiolla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme