Mainos
Mainos

Pääkonttorin siirto ei vaikuttaisi Nordean suomalaisiin asiakkaisiin – Ruotsissa pelkoja

Nordean pääkonttorin mahdollinen muutto Suomeen ei vaikuta millään tavalla pankin suomalaisiin asiakkaisiin, kertoo viestintäjohtaja Kati Tommiska.

Ruotsissa pelätään kuitenkin, että pääkonttorin muuttoa ei katsota hyvällä ruotsalaisten suurasiakkaiden keskuudessa. Asiasta kertoo Svenska Dagbladet.

Ruotsin hallituksen viestinä on ollut, että Nordean muutto voi osoittautua myönteiseksi asiaksi ruotsalaisten veronmaksajien kannalta. Syynä on se, että Nordean mahdollisesti joutuessa kriisiin lasku kaatuisi ruotsalaisten veronmaksajien maksettavaksi.

Sen sijaan elinkeinoelämän piirissä huolta aiheuttaa se, millaisen viestin Nordean muutto aiheuttaa yritysilmapiiristä Ruotsissa. Pääkonttorin sijaintia pidetään tärkeänä signaalina.

Svenska Dagbladet luonnehtiikin Nordean muuttoaikeita kilpailuksi, jossa ei ole voittajia.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot