Mainos
Mainos

Pääluottamusmies Talvivaaran ostosta: Antaa pitkästä aikaa toivoa

Työntekijöiden pääluottamusmies Jukka Vetola on tyytyväinen Talvivaaran ostamiseen. 

Hän oli juuri menossa sydänfilmiin käsileikkausta varten, kun kuuli uutisen. Onneksi uutinen oli sydämen kannalta myönteinen.

– Tämä on työntekijöiden kannalta erittäin hyvä uutinen pitkästä aikaa. Työntekijät ovat kuitenkin realistisia. Tämä ilmoitus ei vielä takaa mitään, koska heidän työsopimuksensa ovat voimassa vain touko-kesäkuuhun eli konkurssipesän lupaaman ajan. Toivoa jatkoon nyt kuitenkin on, Vetola sanoo.

 Kauppa on toteutunee kesällä, joten työt jatkuvat ainakin sinne asti – mahdollisesti pidempään.

 Työtekijät eivät Vetolan mukaan ole saaneet neuvotteluista mitään tietoa konkurssipesältä. Työntekijät ovat kuitenkin olleet tyytyväisiä kaivoksen saamaan huomioon. 

 – Kaivoksessa on kuitenkin jatkuvasti käynyt ulkopuolisia ostajaehdokkaita tutustumassa. Siitä olemme päätelleet, että eri tahot ovat kiinnostuneita kaivoksen ostamisesta, Vetola sanoo.

 

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot