Mainos
Mainos

Paasio ei kannata telakkatuista luopumista

Suomen pyrkimykset luopua telakkatuesta eivät saa tukea sosiaalidemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtajalta Pertti Paasiolta. Paasion mukaan yksipuolinen luopuminen telakkatuista tässä vaiheessa on selvästi ristiriidassa hallituksen työllisyystavoitteiden kanssa.

-Valtiontalouden tiukkuudella ei luopumista voida perustella, koska laivanrakennusteollisuuden joutuminen uhanalaiseksi aiheuttaisi lisääntyvän työttömyyden muodossa myös valtiontaloudelle nykyistä suurempia ongelmia, Paasio perustelee STT:lle toimittamassaan kannanotossa.

Mm. kauppa- ja teollisuusministeri Antti Kalliomäki (sd.) on pitänyt telakkatukea liian kalliina. Myös Paasio on sitä mieltä, että telakkatuista on kansainvälisellä tasolla päästävä eroon, ja Suomen on jatkettava ponnistelujaan tähän tavoitteeseen pääsemiseksi.
-Oma kestämätön työttömyytemme on kuitenkin tärkeämpi asia, eikä Suomella ole varaa tavoitella tämän alan urhoollisuusmitaleita, toteaa Paasio.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme