Mainos
Mainos

Paloheimo myötäisessä

Paloheimo-konserni kohensi viime vuonna tuntuvasti tulostaan. Konsernin toiminnallinen tulos oli noin 40 miljoonaa markkaa. Edellisenä vuonna tulos jäi 16 miljoonaa tappiolliseksi.

Paloheimo kasvatti myös liikevaihtoaan huomattavasti. Se nousi viime vuonna 875 miljoonaan markkaan edellisvuoden 478 miljoonasta. Liikevaihdon kasvuun vaikutti Fenestra Oy:n siirtyminen vuoden alusta kokonaan konsernin omistukseen.

Liikevoittoa kertyi 39,2 miljoonaa markkaa. Niin ikään konsernin maksuvalmius ja vakavaraisuus kehittyivät myönteisesti. Henkilöstöä konsernin palveluksessa oli runsaat 1200.

Konsernin liiketoiminnoista Paloheimo Wood Oy teki parhaan tuloksen. Myös Fenestra kasvatti liikevaihtoaan ja Lundia Oy:n tulos pysyi positiivisena. Paloheimo Parquets Oy:n liikevaihto kasvoi viidenneksellä, mutta tulos oli tappiollinen. Merkittävin osakkuusryhmä Elnova-ryhmä saavutti taloudelliset tavoitteensa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme