Mainos
Mainos

Panostajan tulos parani

Tamperelaisen kehitysyhtiö Panostajan tulos rahoituserien jälkeen oli 17,3 miljoonaa huhtikuun lopussa päättyneeltä puolivuotiskaudelta. Vuotta aikaisemmin vastaavan jakson tulos jäi miljoonaan.

Tuloksen paraneminen johtui pääasiassa myyntivoitoista. Kehitysyhtiö sai 11,2 miljoonaa myyntivoittoa Rakentajain Konevuokraamon osakkeiden myynnistä. Yhtiö arvioi osavuositiedotteessaan, että vastaavia myyntivoittoja ei synny tilikauden jälkimmäisellä puoliskolla.

Panostaja-konsernin liikevaihto oli puolivuotiskaudella 81,4 miljoonaa. Vuotta aiemmin puolivuotisjakson liikevaihto oli 86,9 miljoonaa.

Meklarilistalla noteeratulle Panostajalle vahvistettiin maaliskuussa yrityssaneerausohjelma. Päätöksestä on valitettu hovioikeuteen. Osavuositiedotteen mukaan Tampereen Seudun Osuuspankin ja sen tytäryhtiön TSOP-Pörssi Oy:n yhteenlaskettu omistus Panostaja Oy:stä on noussut yli kymmeneen prosenttiin. Osuus on 11,9 prosenttia osakkeista ja 15,7 prosenttia äänistä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme