Mainos
Mainos

Partek Betonilan porrastuotanto Lemminkäiselle

Partek Betonilan porrastuotanto siirtyy Lemminkäiselle. Kaupat on määrä vahvistaa ensi vuoden alkuun mennessä, mutta kauppahintaa ei ole vielä julkistettu. Järjestelyllä yhtiöt pyrkivät karsimaan alan tuotantoa, siten että tuotanto vastaa edelleen alhaisena pysynyttä kysyntää.

Partek Betonila valmistaa portaita Lohjalla ja Hämeenlinnassa. Porrastuotannon liikevaihto on noin 13 miljoonaa markkaa, ja niiden valmistuksessa on 30 työntekijää. Lemminkäisen ilmoituksen mukaan se jatkaa toistaiseksi portaiden valmistusta Lohjalla ja Hämeenlinnassa Partek Betonilalta vuokratuissa tiloissa.

Lemminkäisen oman porrastuotannon liikevaihto on tänä vuonna noin 15 miljoonaa markkaa. Lemminkäisen mukaan kaupalla ei ole juuri vaikutusta sen tämän vuoden tulokseen, mutta rakennustuotannon elpyessä se parantaa porrastuotannon kannattavuutta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme