Mainos
Mainos

Partekin tulos putosi

Partekin liikevaihto putosi alkuvuonna 651 miljoonasta eurosta 628 miljoonaan. Yhtiön liikevoitto putosi 22,4 miljoonasta 14 miljoonaan. Tulos rahoituserien jälkeen putosi 1,3 miljoonaan 10,2 miljoonaasta. Partek myös vahvistaa etsivänsä Nordkalkille uutta omistuspohjaa.

-Kireässä markkinatilanteessa tehdyt toimenpiteet ovat vaikuttaneet tulokseemme. Uskomme kuitenkin, että loppuvuoden aikana voimme kääntää tuloskehityksen suunnan, erityisesti kasvavan myynnin avulla, mistä saatujen tilausten määrä kertoo, toteaa Partekin konsernijohtaja Christoffer Taxell.

Partek kertoo, että sen saamien tilausten määrä on vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ollut korkeampi kuin kolmen edellisen vuosineljänneksen aikana ja tilauskanta on kasvanut. Tämän ansiosta kuluvan vuosineljänneksen tulos on selvästi ensimmäisen neljänneksen tulosta parempi. Partekin toimintakertomuksessa todettiin tulosparannuksen olevan tämän vuoden tavoite. Tämänhetkisen tiedon mukaan tavoite saavutetaan, yhtiö kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme