Mainos
Mainos

Patrialta lähtemään joutunut toimitusjohtaja elektroniikkayhtiöön

Patrian entinen toimitusjohtaja Jorma Wiitakorpi on nimitetty elektroniikkayhtiö Eforen toimitusjohtajaksi. Sopimus on määräaikainen.

Wiitakorpi joutui lähtemään Patrian johdosta vuonna 2008, kun häntä ja muita Patrian johtajia epäiltiin törkeästä lahjuksen antamisesta Slovenian panssariajoneuvokaupoissa. Yli seitsemän vuotta kestäneen oikeusprosessin jälkeen Wiitakorven syytteet hylättiin.

Wiitakorpi on viime vuosina työskennellyt vuokrajohtajana, johdon neuvonantajana ja hallitusammattilaisena.

Eforen hallituksen puheenjohtaja Päivi Marttila totesi, että Eforella on ollut kannattavuushaasteita. Yhtiö on uusinut strategiansa ja kaavailee nyt Kiinan Suzhoussa sijaitsevan tehtaan tuotannon ulkoistamista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme yhtiöön tässä tilanteessa toimitusjohtajaksi Jorma Wiitakorven, jolla on vankka monipuolinen ja kansainvälinen kokemus yritysjohtajana. Uskon hänen tuovan juuri tarvittavaa osaamista ja kokemusta Eforen strategisten tavoitteiden toteuttamiseen, Marttila sanoi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme