Mainos
Mainos

Pauligien yksinoikeus perheen nimeen säilyi

Pauligin kahvisuvulla on vastedes yksinoikeus perheen nimen käyttöön. Asian vahvisti korkein oikeus, kun se ei myöntänyt Robert Pauligille valituslupaa nimikiistassa.

Näin jää voimaan Helsingin hovioikeuden viimekesäinen päätös, jolla se kielsi Robert Pauligin yhtiöitä käyttämästä tuotteissaan Pauligin tavaramerkkiä ja toiminimeä loukkaavia tunnuksia. Hävinneet yhtiöt tuomittiin maksamaan vastapuolen lähes 200 000 euron oikeuskulut.

Robert Paulig sanoi hovioikeuden päätöksen jälkeen, että tuomio aiheuttaa hyvin vähän muutoksia, koska hän saa edelleen käyttää nimikirjoitustaan ja by Robert Paulig -muotoilua.

Robert Pauligin yhtiöt Coffeelings, Gilvaria ja Contest valmistavat kahvia ja teetä sekä pyörittävät Robert's Coffee -kahvilaketjua.

Oy Gustav Paulig Ab puolestaan on vuonna 1876 perustettu perheyritys, joka nykyään keskittyy lähinnä kahvin paahtamiseen.

Asiasta kertoi ensin Yle uutiset.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme