Mainos
Mainos

Pekka Perä: "Vielä eilen illalla näytti, että meillä on rahoitus"

Talvivaaran Kaivososakeyhtiön toimitusjohtaja, Pekka Perä on avannut tiedotustilaisuudessa yhtiön konkurssiin johtaneiden syiden taustoja. 

Perän mukaan vaihtoehtoja yhtiön pelastamiseksi on käyty läpi kalkkiviivoille saakka.

– Meillä oli vielä eilen illalla syytä uskoa, että meillä olisi rahaa jatkaa toimintaa, mutta aamulla sitten valkeni, että valitettavasti ei ole.

Perä ei halua kertoa tarkemmin, keitä nämä viime hetken neuvottelukumppanit olivat.

– Samojen kumppaneiden kanssa olemee käyneet pidemmän ajan neuvotteluja. On varmasti oikein, ettei nimiä nyt kerrota, Perä jatkoi

Perältä kysyttiin, kaatuiko sopimukset nimenomaan vesilupiin.

– Useat neuvottelukumppanit, joita meillä on ollut, ovat vetäytyneet juuri luvitusasioiden vuoksi, mutta ei niinkään vesien vaan epäselvän luvitusasian takia, Perä jatkoi.


 

 

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot