Mainos
Mainos

Perloksen toinen neljännes tappiolle

Perlos ilmoittaa, että sen huhti-kesäkuun tulos ennen veroja jää tappiolliseksi. Yhtiö ilmoittaa syyksi kasvuun varautumisesta aiheutuvat kulut.

Perlos kertoi tänään alustavia tuloksia toisen neljänneksen kehityksestään. Huhti-kesäkuun liikevaihto on ensimmäisen vuosineljänneksen tasoa eli noin 83 miljoonaa euroa. Lisäksi liikevoitto on ennen liikearvopoistoa selvästi positiivinen.

Perlos toteaa, että toisen vuosineljänneksen aikana useita uusia tuoteprojekteja on ollut aloitusvaiheessa. Uusien tuoteprojektien käynnistyttyä toisen vuosipuoliskon liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan muodostuvan merkittävästi ensimmäistä vuosipuoliskoa paremmaksi.

Perlos on maailman johtavia ruiskuvalettujen kestomuoviosien, ruiskuvalumuottien ja elektroniikkaliittymien valmistaja. Yhtiö on merkittävä matkapuhelinten alihankkija.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme