Mainos
Mainos

Perlos ostaa kaksi kiinalaisyhtiötä

Tarkkuusmuoviosia valmistava Perlos vahvistaa asemaansa Kiinan markkinoilla ostamalla kaksi paikallista yhtiötä, Ace Moldin ja Ace Plasticsin.

Tehdyn aiesopimuksen mukaan velaton kauppahinta on noin 45 miljoonaa dollaria (euroa). Kaupan lopullisista ehdoista on määrä sopia loppuvuoden aikana. Perlos aikoo maksaa merkittävän osan kauppahinnasta omilla osakkeillaan.

Ace-yhtiöt valmistavat ruiskuvalumuotteja ja muovikomponentteja useille eri teollisuudenaloille. Niiden pääkonttorit ovat Hongkongissa, tuotantolaitoksia on nyt Shenzhenissä sekä ensi vuoden alussa myös Shanghaissa. Ace-yhtiöiden liikevaihto nousee tänä vuonna yhteensä noin 28 miljoonaan dollariin.

Perloksella on ennestään tehdas Etelä-Kiinan Guangzhoussa. Nyt sovitun ostoksen myötä Perlos saa lisäkapasiteettia Etelä-Kiinasta ja laajentaa toimintaansa Kiinan itäosiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme