Mainos
Mainos

Pohjola vähentää henkilökuntaansa järjestelyin

Vakuutusyhtiö Pohjola vähentää henkilökuntaansa eläköitymisten ja uudelleenkoulutuksen avulla. Tehtäviä myös järjestellään uudelleen ja käyttöön aiotaan ottaa erilaisia tukipaketteja. Uusiin tehtäviin Pohjolassa on siirtynyt 28 ja tukipaketin otti 116 henkilöä.

Pohjola-logo

Vakuutusyhtiö Pohjola vähentää henkilökuntaa 144 työntekijällä, mutta irtisanomisten sijaan asia hoidetaan mm. eläköitymisten ja uudelleenkoulutuksen avulla. Tehtäviä järjestellään uudelleen ja käyttöön otetaan erilaiset tukipaketit.

Uusiin tehtäviin Pohjolassa on siirtynyt 28 ja tukipaketin otti 116 henkilöä. Tukipaketin vastaanottaneille tarjotaan myös valmennusta työpaikan hakuun ja uudelleensijoittumiseen työelämässä.

Joulukuussa päättyneiden yt-neuvottelujen tuloksena Pietarsaaressa ja Maarianhaminassa on päädytty jatkamaan Pohjolan omien toimistojen toimintaa. Palvelutapa uudistettiin 15 paikkakunnalla. Yhtiön pörssitiedotteen mukaan Pohjolalla on edelleen 80 konttorin valtakunnallisesti kattava palveluverkko.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme