Mainos
Mainos

Pohjolan alkuvuoden tulos heikkeni

Vakuutuskonserni Pohjolan alkuvuoden tulos putosi viime vuoden vastaavasta ajasta.

Pohjola

Pohjolan tammi-kesäkuun voitto ennen satunnaisia eriä putosi 120,6 miljoonaan euroon, kun taas viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla voittoa kertyi 196,5 miljoonaa euroa. Liikevaihto tippui niinikään tammi-kesäkuussa viime vuodesta. Tänä vuonna Pohjolalle liikevaihtoa on kertynyt vähemmän; 595,6 miljoonaa . Viime vuoden ensimmäisellä puolivuotisjaksolla liikevaihtoa oli vielä 723,5 miljoonaa euroa.

Pohjolan toimitusjohtaja Eero Heliövaara suhtautuu toiveikkaasti yhtiön tuloksen paranemiseen.
- Toimenpiteet, joita olemme tehneet toimintojemme tehostamiseksi, ovat osoittautuneet oikeiksi. Pohjolan vakuutusmaksutulo on edelleen kasvanut ja yhdistetty kulusuhde parantunut. Liiketoimintamme tervehdyttäminen etenee suunnitelman mukaisesti, Heliövaara kommentoi yhtiön osavuosikatsausta.

Pitkän aikavälin tavoitteet sekä liikekulujen että vahinkosuhteen osalta ovat realistisia ja saavutettavissa. Tavoitteisiin pääseminen vaatii jatkuvia toimenpiteitä. Tulevaisuuden tehostamistoimet keskittyvät Heliövaaran mukaan konttoriverkon yhdistämiseen ja myyntiorganisaation tehostamiseen.
(MTV3)
Pohjolan osavuosikatsaus:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme