Mainos

Pohjolan Voima lisää bioenergian tuotantoa

Pohjolan Voima suunnittelee uuden voimalaitoskattilan rakentamista Kristiinankaupunkiin Kristiinan voimalaitosalueelle. Tavoitteena on bioenergian käytön lisääminen.

Rakennushanke lisäisi merkittävästi kotimaisen, lähialueelta peräisin olevan bioenergian käyttöä Kristiinan voimalaitoksella. Suunniteltu voimalaitoskattila pystyy hyödyntämään monipuolisesti eri polttoaineita, kuten puu- ja peltobiomassoja, turvetta ja hiiltä. Tavoitteena on maksimoida kotimaisten polttoaineiden käyttö.

Voimalaitoskattilan lisäksi alueelle on tarkoitus rakentaa uusi turpeen ja biopolttoaineen käsittelyalue sekä kuljettimet.

Voimalaitoshankkeesta käynnistetään ympäristövaikutusten arviointimenettely kevättalvella 2008. Hankeselvitys valmistuu vuoden 2008 lopussa. Tavoitteena on, että uusi voimalaitos otettaisiin käyttöön vuonna 2013.

(MTV3)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.