Mainos
Mainos

Porista voi kohta lentää jo kaksi yhtiötä

Poriin voi Helsingistä lentää pian kaksikin yhtiötä. Finnair ja Air100 allekirjoittivat tänään aiesopimuksen jatkomatkustusyhteistyöstä Pori-Helsinki-reitillä. Air100-projektin vetäjän Ville Majasaaren mukaan yhteistyön tarkoituksena on, että Air100-lennoilta Porista on Helsingissä vaihtoyhteydet Finnairin ja sen kumppaneiden lennoille.

Lentotoiminnan käynnistämiseksi Air100 tekee Majasaaren mukaan alihankintasopimuksen jo toimivan lento-operaattorin kanssa, koska oman operaattoriluvan saaminen kestää noin vuoden. Majasaari arvioi, että lentoliikenne Poriin saattaa alkaa jo muutaman viikon sisällä.

Porin lentoyhteydet Helsinkiin uhkasivat katketa kesällä, kun Finncomm ilmoitti lopettavansa lennot Porista. Nyt Porin-reitille on luvassa suorastaan tungosta, sillä lentoyhtiö Wingo on ehtinyt jo ainakin toistaiseksi aloittaa lennot Porin ja Helsingin välillä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme