Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Alamäki jatkuu

Helsingin pörssin yleistä kehitystä kuvaava Hex-indeksi oli kello 10.45 aikaan 3,5 prosenttia miinuksella.

Indeksin veti syvälle jälleen Nokia, jonka kurssi oli 51,8 euron tasolla eli 5,4 prosenttia eilisen päätöstasoa alempana. Nokian kurssi laski eilen Atlantin takana 4,6 prosenttia. Painorajoitettu portfolio-indeksi oli 0,4 prosenttia pakkasella ja kokonaisvaihtoa oli kertynyt 80 miljoonaa euroa.

Toiseksi vaihdetuin osake oli Pohjola. Sen kurssi oli eilisen päätöstasolla 36,9 eurossa. Sonera oli prosentin laskuvauhdissa 51,9 eurossa. Muista toimialoista metalliteollisuus oli 0,7 ja metsäteollisuus 0,4 prosenttia plussalla.

Laskukärjessä oli puhelinvalmistaja Benefon, joka ilmoitti puhelimiensa myynnin viivästyneen. Viivästyminen estää yhtiön mukaan tuloksen kääntymisen positiiviseksi ennen kolmatta vuosineljännestä. Benefonin kurssi oli 10 euron tasolla 12 prosentin luisussa. Myös HK Ruokatalo oli kovassa 4,6 prosentin alamäessä.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme