Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: kurssit edelleen laskussa

Helsingin pörssi oli perjantaina iltapäivällä edelleen laskussa. Odotettua syvemmästä tappiosta kertoneen Elisa Communicationsin alamäki oli syventynyt kahdeksan prosentin vaiheille, ja selvässä laskussa olivat myös Kyro ja Stromsdal.

Aamun tulosjulkistajista PMJ Automec palkittiin reilulla yhdeksän prosentin nousulla, jolla osake tosin kallistui vain 0,60 euroon. Perlos sen sijaan oli melkein neljän prosentin alamäessä. Eimon aamuinen viiden prosentin kurssinousu oli sulanut olemattomiin, mutta osaketta vaihtui melko vilkkaasti. Sonera oli halventunut yli viisi prosenttia 4,43 euroon.

Nokian osake oli kello 12.30 maissa kolmen prosentin laskussa 17,78 eurossa. Hex-indeksi oli 1,5 prosentin laskussa, portfolioindeksi 0,34 prosenttia miinuksella ja vaihtoa koossa runsaat 200 miljoonaa euroa. Tele- ja elektroniikkasektoria lukuunottamatta useimmat toimialat olivat keskimäärin pienessä nousussa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme