Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Kurssit pienessä nousussa

Helsingin pörssissä osakekurssit olivat alkuiltapäivästä edelleen pienessä nousussa. Kello 12.30 maissa Hex-indeksi oli 0,83 prosenttia plussalla, portfolioindeksi reilun prosentin nousussa ja Nokian kurssi vahvistunut puolisen prosenttia 24,60 euroon.

Soneran nousutahti oli rauhoittunut viiden prosentin pintaan, ja osakkeesta maksettiin 6,25 euron hintaa. Aamulla liikevaihdon laskusta varoittaneen JOT Automationin kurssi oli edelleen yli kuuden prosentin laskussa.

Nousijoitten listan kärjessä Stonesoft oli petrannut peräti 25 prosenttia 2,60 euroon. Myös F-Secure oli noin 15 prosentin nousussa, samoin Aldata ja Comptel.

Stora Enson ja UPM-Kymmenen osavuositiedot olivat sijoittajille mieleen, sillä metsäyhtiöiden kurssit olivat keskimäärin yli kolmen prosentin nousussa. Vaihtoa oli koossa runsaat 330 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme