Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Kurssit pyörivät Nokian perässä

Pörssikurssit vaihtelivat nousun ja laskun välillä Helsingissä, kun kauppaa oli käyty vajaat kolme tuntia. Nokian kurssi pyöri niin ikään puolelta toiselle, ja oli vaihteeksi laskussa.

Markkinat eivät kuitenkaan ottaneet kovin raskaasti sitä, että Nokia laski aamulla myynnin kasvuennustettaan. Yhtiön osake oli kello 12.45 halventunut 0,4 prosenttia. Sen hinta oli 13,28 euroa. Yleistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi oli 0,4 prosentin laskussa. Sen pistelukema oli 5818.

Painorajoitettu portfolio-indeksi puolestaan oli 0,2 prosentin alamäessä 2778 pisteessä. Laskijoiden kärjessä oli aiemmin tulosvaroituksen antanut viestintäkonserni Evia. Sen osake oli halventunut peräti 9,9 prosenttia. Eniten kurssiaan oli kohentanut Jippii Group, jolle nousua oli tullut 14,3 prosenttia. Vaihtoa päivällä oli kertynyt reilut 261 miljoonaa euroa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme