Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Laskua Nokian johdolla

Helsingin pörssissä kurssit olivat iltapäivällä Nokian johdolla edelleen pienessä laskussa. Puoli yhden maissa Nokia oli halventunut vajaat kaksi prosenttia 26,50 euroon.

Hex-indeksi oli 1,16 prosenttia miinuksella ja portfolioindeksi 0,23 prosentin laskussa. Vaihtoa oli koossa noin 275 miljoonaa euroa. Laskijoitten listalla keikkui lähinnä Nokian alihankkijoita ja muita tele- ja elektroniikkasektorin yhtiöitä, muutaman prosentin laskussa olivat mm. Liinos, Tecnomen, Elcoteq, Aldata, Sysopen, Comptel ja Perlos.

Exel kertoi aamulla liikevoiton jäävän lievästi aiemmin ennustetusta, mikä pudotti kurssia nelisen prosenttia. Nousijoitten listan ykkösenä oli kuudella prosentilla kallistunut TJ Group.

Hyvän tuloksen julkistanut Marimekko nousi vajaat kolme prosenttia. Kovin isoja kurssimuutoksia ei näkynyt ja useimpien toimialojen indeksit pyörivät iltapäivällä edelleen nollan tuntumassa. Vakuutusala tosin oli keskimäärin vajaan kahden prosentin nousussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme