Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Laskuvire vahvistui pörssissä

Helsingin pörssi jatkoi puolen päivän aikaan laskuaan. Osakekauppaa painaa Nokian osakkeen halpeneminen. Yhtiö julkistaa huomenna ennakkotietoja loppuvuoden tuloksesta.

Yleistä hintakehitystä kuvaava Hex-indeksi oli kello 12.50:n aikaan hieman päälle 3 prosentin laskussa. Nokian painoarvosta rajattu portfolioindeksi mittasi laskuksi 1,4 prosenttia.

Nokialla kauppaa käytiin 27,35 eurolla, mikä oli runsaat 4 prosenttia vähemmän kuin perjantain päätöskurssi. Metsäosakkeilla kauppaa käytiin hieman perjantaista halvemmalla.

Laskulinjasta selvimmin on poikennut liikenne: toimialan yhtiöiden osakkeet ovat kallistuneet melkein 2 prosenttia. Vahvinta on ollut Finnlinesin meno. Norjalaisyhtiö Visman ostotarjous ohjelmistotalo Liinoksesta on nostanut Liinoksen nousijoiden kärkeen. Sen osakkeen hinta on kohonnut 23 prosenttia perjantaista.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme