Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Loivaa alamäkeä

Helsingin pörssin kaupankäynti alkoi aamupäivällä loivassa alamäessä.Yleistä kehitystä kuvaava Hex-indeksi oli vähän puolenpäivän jälkeen noin 0,4 prosentin laskussa 16 260 pisteen vaiheilla.

Soneran eilen alkanut pudotus on ainakin toistaiseksi taittunut. Osake oli aamupäivällä vielä laskussa, mutta on kello 12.30 aikoihin toipunut parin prosentin nousuun, noin 46 euroon. Sonera päätti eilen 10,7 prosenttia miinukselle, kun sen alkuvuoden tulos ja loppuvuoden näkymät osoittautuivat pettymyksiksi sijoittajille. New York reagoi vielä voimakkaammin: Sonera putosi siellä peräti 12,2 prosenttia.

Outokumpu on jatkanut loivaa, noin 1,2 prosentin nousua eilisen hyvän tulosjulkistamisen jälkeen. Nokia paransi New Yorkissa, mutta Helsingissä suunta on lievästi laskeva. Nokialla on tehty kauppaa 58,3 euron kieppeillä, eli vajaan prosentin eilistä halvemmalla.

Kovimpien laskijoiden listalta löytyi aamupäivällä pieniä teknologiayhtiöitä. Stonesoft, Tecnomen ja Satama Interactive osoittivat kaikki alaspäin. Teknologiaosakkeiden laskusuunta on jatkunut päivällä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme