Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Nokian mukana laskuun

Nokian kääntyminen laskuun veti myös Helsingin pörssin Hex-yleisindeksin miinukselle päivällä. Hex oli pudonnut 0,77 prosenttia pistelukuun 8966,91 noin kello 12.35.

Painorajoitettu portfolioindeksi oli sen sijaan 0,55 prosentin nousussa. Nokia menetti arvostaan 1,8 prosenttia eli runsaat puoli euroa. Noteeraus oli 28,85 euroa. Nousijoita oli huomattavasti enemmän, 69, kuin laskijoita, joita oli 31.

Nousijoiden kärkijoukkoon kuuluivat mm. Rapala, Atrian A ja Alma Median kakkososake, mutta nousuprosentit jäivät runsaaseen seitsemään. Laskijoita olivat mm. mediayhtiöt Janton ja Talentum runsaan 3,5 prosentin miinuksilla.

Toimialoista plussalla olivat mm. metalli, metsä, media, vakuutusyhtiöt, kuljetus ja elintarvikkeet. Laskun puolelle putosivat elektroniikka, pankit ja rakennusyhtiöt. Vaihtoa ehti kertyä 216,68 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme