Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Nousu jatkui iltapäivällä

Nousu jatkui Helsingin pörssissä iltapäivällä. Hex-indeksi oli 2,41 prosenttia plussan puolella pisteluvussa 5987,98. Painoarvosta rajattu portfolioindeksi oli 1,18 prosenttia korkeammalla kuin eilisiltana.

Nokian osakkeen hinnannousu tasaantui hieman aamusta. Kurssinousua oli puoli yhden aikaan 4,3 prosenttia ja kauppaa käytiin 14,55 euron hintaan. Sonera ilmoitti aamupäivällä maailmanlaajuisesta yhteistyöstä tietokonevalmistaja Hewlett Packardin kanssa. Teleyhtiön osakekurssi nousi 1,4 prosenttia 3,73 euroon.

Toimialoista parhaiten pärjäsi yhä tele- ja elektroniikkasektori, jonka kurssit nousivat keskimäärin 3,9 prosenttia. Pankki- ja rahoitusalan osakkeet kallistuivat noin 1,8 prosenttia. Nousijoiden joukossa olivat muun muassa Amer ja TJ Group yli kuuden prosentin nousulla. Sanoma-WSOY:n osakekurssi laski 3,6 prosenttia ja Outokummun 2,4 prosenttia. Vaihtoa oli kello 12.30 mennessä kertynyt vajaa 314 miljoonaa euroa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme