Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Päivä hiljainen

Helsingin pörssi oli iltapäivällä edelleen pienessä Nokia-vetoisessa nousussa, mutta kauppaa käytiin erittäin hiljaiseen tahtiin.

Kello 12.45 maissa vaihtoa oli koossa vasta hieman päälle 100 miljoonaa euroa. Nokian osakkeen nousu oli vahvistunut puolentoista prosentin vaiheille ja sitä vaihtui 27,76 euron hintaan.

Hex-indeksi oli 0,85 prosenttia plussalla, mutta Nokian painoarvosta rajoitettu portfolioindeksi oli tipahtanut niukasti eli noin 0,03 prosenttia pakkasen puolelle.

Laskijoitten listan kärjessä oli pörssin kurinpitolautakunnalta huomautuksen saanut Jippii, jonka kurssi tipahti kymmenen prosenttia 0,26 euroon. Euroissa mitaten laskua kertyi tosin vain 0,03 euroa.

Keskeisistä toimialoista sekä metsä- että metalliyhtiöiden kurssit olivat keskimäärin vajaan puolen prosentin laskussa. Pankki- ja rahoitussektori sen sijaan oli hieman plussan puolella.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme