Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Pientä laskua

Helsingin pörssissä osakekurssien lasku oli puolenpäivän jälkeen hieman loiventunut. Hex-indeksi oli enää 1,4 prosenttia miinuksella ja Nokia reilun puolentoista prosentin laskussa 22,85 eurossa.

Portfolioindeksi oli kello 12.30 jälkeen 1,1 prosentin laskussa ja vaihtoa koossa noin 240 miljoonaa euroa. Nousijoiden listan kärjessä hyvän osavuosituloksen julkistanut Wecan Electronics kallistui melkein 20 prosenttia 5,39 euroon.

HK Ruokatalon kurssi koheni 13 prosenttia kolmeen euroon ja myös Hartwall oli melkein viisi prosenttia plussalla 21,35 eurossa. Eilen isoista irtisanomisista kertoneen Elisan kurssi oli nelisen prosenttia miinuksella 11,75 eurossa.

Aamun tulosjulkistajista eniten eli reilut neljä prosenttia halpeni Hackman. Keskeisistä toimialoista sekä metsä- että metalliyhtiöiden kurssit olivat keskimäärin reilun prosentin laskussa. Pankki- ja rahoitussektorilla kurssit halpenivat noin prosentin verran.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme