Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Pörssin noususuuntaus jatkui

Helsingin pörssin noususuunta vahvistui aamupäivän aikana. Peräti 72 yhtiötä oli nousussa ja vain 18 laskussa. Toimialaindekseistä valtaosa oli plussalla, vahvimmin tele- ja elektroniikka- sekä metsäteollisuusalat.

Hex-yleisindeksi oli noussut 2,34 prosenttia 8866,04 pisteeseen noin varttitunti puolen päivän jälkeen. Painorajoitettu portfolioindeksi eteni 1,44 prosenttia.

Nokian 3,0 prosentin nousu arvoon 27,44 euroa oli jälleen kerran päivän moottori. Vahvasta vuosituloksestaan kertonut monialakonserni Aspo ponkaisi 8,69 prosenttia ylöspäin. Nokian alihankkijoiden ja it-yhtiöiden miehittämällä suhteellisten nousijoiden listalle ylsi myös Sonera 4,42 prosentin petrauksella.

Tappiollisesta viime vuodesta ja heikoista alkuvuoden näkymistä kertonut Done Solutions putosi 5,71 prosenttia. Teräs- ja metalliyhtiöt Rautaruukki ja Outokumpu jatkoivat vaimeata noin prosentin laskuaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme