Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Sonera vahvassa vedossa

Teleoperaattori Sonera on ollut koko päivän vahvassa nousussa Helsingin pörssissä. Sen sijaan yleistä hintakehitystä kuvaava Hex-indeksi kääntyi aamupäivän aikana laskuun Nokian vanavedessä.

Kello 12.45 Hex-indeksi oli vajaan 0,2 prosentin laskussa. Nokian hinta oli halventunut eilisestä 0,7 prosenttia 22 euroon. Sonera ilmoitti ennen pörssin avausta siitä, että se on myymässä osuutensa unkarilaisesta GSM-operaattorista Pannonista ja pistää siitä tulevat rahat velkojen lyhennyksiin.

Alkuiltapäivästä Soneran osakkeen hinta oli noussut hieman päälle 6 prosenttia 6,45 euroon. Sitä enemmän päivän aikana oli kallistunut vain Comptel. Painorajoitettu portfoliondeksi oli noin puolen prosentin nousussa.

Metsäyhtiö Stora Ensolla käytiin kauppaa suunnilleen samalla hinnalla kuin eilisillan päätöstaso. Se julkaisi tuloksensa huhti-kesäkuulta alkuiltapäivästä ensimmäisenä suurista pohjoismaalaisista metsäyhtiöistä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme