Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Sonera yllätti

Soneran osake yllätti aamulla kääntämällä alkuminuuttien laskun pieneksi nousuksi.

Yhtiön osaketta vastaavat todistukset olivat halventuneet New Yorkissa miltei 17 prosenttia, mutta Helsingissä Sonera kallistui noin euron verran 61,4 euroon. Myös Nokia kiri kymmenessä minuutissa takaisin aamun hermostuneisuuden, ja pääsi maanantain päätösarvoonsa 215,5 euroon.

Amerikkalaisen teknologiaindeksin Nasdaqin historian suurin pistelasku näkyi kuitenkin pienempien teknologiaosakkeiden kursseissa.

Satama Interactive vietti toista peräkkäistä syöksylaskupäivää ja halpeni 13 prosenttia 16 euroon. TJ Group ja Sysopen laskivat kummatkin lähes 12 prosenttia, ja kaksinumeroia laskuprosentteja hipoivat myös Liinos ja Proha.

Metsäyhtiöt eivät yleisestä menosta välittäneet, vaan nauttivat syklisten osakkeiden vuorosta vahvistua. Toimiala oli kohonnut 1,7 prosenttia.

Nokian sahatessa jälleen hieman pakkasen puolelle Hex-yleisindeksi oli pisteluvussa 16982, 0,4 prosenttia eilisen päätöstasoaan alempana.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme