Mainos
Mainos

Pörssikatsaus: Teknologia pirteänä

Pienet teknologiayhtiöt olivat pirteinä Helsingin pörssissä. Myös yleisindeksi Hex oli plussalla, kun pörssiveturi Nokia löysi aamun hapuilun jälkeen noususuunnan. Hexin pisteluku oli kello 13.45 13448. Parannusta eilisen päätökseen oli tullut 0,5 prosenttia.

Nokia kallistui prosentin verran 46,25 euroon. Nousijoiden kärkeä oli tiistaina osavuosituloksensa kertonut Talentum. Välittömästi tulosjulkistuksen jälkeen nousu oli loivaa, mutta tänään osake repäisi 13,4 prosentin nousuun.

TJ Group näytti 12,3 prosentin ja Aldata 9,7 prosentin parannusta. Novo Group ja Proha olivat kallistuneet vajaat yhdeksän prosenttia. Wecan Electronics nousi 7,5 prosenttia.

Suuret operaattorit Sonera ja Elisa suuntasivat alas. Elisa halpeni peräti 3,4 prosenttia ja vaihtui 42,59 euron hintaan. Soneran alamäki oli loivempi ja hinta liikkui 37,50 eurossa.

Kanadalaisyhtiön ostanut UPM-Kymmene halpeni nyt hieman. Kokonaisuutena metsätoimiala painui 0,2 prosenttia miinukselle.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme