Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Valuuttamarkkinoilla jeni on vahvistunut dollaria vastaan. Euro on jatkanut heikentymistään. Euroopan keskuspankin pääekonomistin Ottmar Issingin mukaan euron heikkous johtuu Yhdysvaltain kovasta talouskasvusta. Japanin keskuspankki jätti korot ennalleen aamun kokouksessaan. Muutenkin korot ovat pysyneet lähes paikallaan, kun Yhdysvaltain korkomarkkinat olivat kiinni kiitospäivän takia.

Porssi

Tokion pörssikauppa on käynnistynyt laskevin kurssein. New Yorkissa kiitospäivän vietto piti myös osakemarkkinat kiinni. Nokian reilun 139:n dollarin päätöskurssi on keskiviikolta.

Hex

Helsingissä osakekauppa oli sen sijaan eilen vilkasta. Tuttu voimakaksikko Nokia ja Sonera veti pörssin uuteen ennätykseen. Myös vakuutusyhtiöt olivat nousussa, kun Pohjola ilmoitti harkitsevansa liittymistä Sammon ja Leonian kaavailemaan finanssitavarataloon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme