Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Hex-indeksi pääsi tänään ensi kertaa reiluun viikkoon jälleen yli 17000 pisteeseen iloisten teleosakkeiden johdolla. Nokia ja Sonera seurasivat nousullaan New Yorkin antamaa mallia. Hex oli kohonnut 226 pistettä eli 1,3 prosenttia pistelukuun 17098, kun Nokia oli kallistunut 3,3 euroa 222,8 euroon ja Sonera 2,3 euroa 79,3 euroon.

Painorajoitettu portfolioindeksi oli 0,6 prosenttia kohollaan metalli- ja media-alojen tukemana. Metsäosakkeet olivat yli prosentin laskussa, eikä pankkialakaan ollut juuri kohentunut keskiviikosta. Stonesoftin osake liikkui 24 eurossa, kun yhtiö oli ilmoittanut antihinnakseen 22 euroa.

Lievässä nousussa olivat myös TH Tiedonhallinta, Novo Group ja Aldata. Laskijoina sen sijaan oli perinteisiä yhtiöitä kuten Rocla, Stockmann ja Rapala Normark. Reilun tunnin aikana vaihtoa oli kertynyt 250 miljoonaa euroa.
(STT-REUTERS)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme