Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Tähän pörssipäivään on jäänyt Soneran värittämästä kiihkeästä eilisestä vain rippeitä. Puoli kahdeltatoista vaihtoa oli kertynyt vasta 150 miljoonaa euroa, ja yleinen suunta oli selvästi laskeva. Laskumallia oli näyttänyt Dow Jones -indeksi, joka heikkeni eilen 3,7 prosenttia, alimmilleen lähes vuoteen.

Sonera ja Nokiakin saivat laskulle lähtölaukauksen New Yorkista. Soneran osake maksoi nyt enää 88,8 euroa ja Nokian 226 euroa. Myös HPY Holding, Comptel ja Benefon olivat laskussa, ja teleala olikin vetänyt Hex-yleisindeksin 1,8 prosentin alamäkeen. Indeksi oli heikentynyt 321 pistettä pistelukuun 17 647.

Puhelinyhtiöiden vastapainoksi pankkiala oli vahvistunut reilut kaksi prosenttia ja metsäosakkeetkin 0,6 prosenttia. Nousijoista kovimpia olivat Keski-Suomen puhelin ja Conventum, jotka olivat kummatkin kallistuneet kymmeneksen.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme