Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Suomalaisosakkeiden kurssit eivät lähteneetkään tänään nousuun, vaikka höveliä vetoapua olisi tullut New Yorkin eilisestä noususta.

Myöskään odotukset eivät toteutuneet YIT:n kohdalla, jonka osakkeet eivät nousijoiden listalla koreilleet Sonera-sopimuksesta huolimatta. Pörssi liikkui avautumisen jälkeen hyvin lähellä torstain päätöslukemia, koska Nokian kurssi ei juuri hievahtanut. Nokia maksoi nyt 224 euroa, 0,3 euroa torstaita enemmän.

Hex-yleisindeksi oli kohonnut neljännesprosentin eli 40 pistettä pistelukuun 17046. Painorajoitettu portfolioindeksi nousi sekin vain 0,2 prosenttia. Apaattisesta pörssiaamusta teki poikkeuksen Finvest, joka nousi kerrottuaan eilisiltana aikovansa listata tytäryhtiö eQ:n.

Finvestin A-osake oli kohonnut 9 prosenttia ja B-osake 7 prosenttia. Nousussa olivat 2,3 prosentilla myös metsäoakkeet. Aamun kolmanneksi vaihdetuin osake oli Metran B, joka oli myös laskenut toiseksi eniten. Eniten laskussa oli samaisen yhtiön A-osake.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme