Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Helsingin pörssin yleistä kehitystä kuvaava Hex-indeksi oli 0,4 prosenttia eilistä tasoa alempana 17 441 pisteessä kun kauppaa oli käyty 15 minuuttia. Portfolioindeksi, jossa yritysten paino on rajoitettu kymmeneen prosenttiin, oli eilisellä tasolla.

Nokian osaketta kaupattiin 62,1 euron hintaan eli lähes eilisellä päätöskurssilla. Soneran osake oli halventunut. Viimeiset kaupat sillä käytiin 2,3 prosenttia eilistä alemmalla 54,8 euron hinnalla. Muista toimialoista pankit olivat kaksi prosenttia ja metsäteollisuus prosentin plussalla. Metalliteollisuus oli eilisellä tasolla.

Keski-Suomen Puhelimen osake oli noussut aamun kaupankäynnissä 17 prosenttia ja viimeiset kaupat sillä käytiin 85 euron hintaan. Syynä nousuun lienee Keski-Suomen Puhelimen aamulla julkistettu tiedonanto, jossa yritys kertoi keskittyvänsä teknologiaan.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme