Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Osakkeiden hinnat halpenivat Helsingin pörssissä tänään.

Osakkeiden yleisestä kurssikehityksestä kertova Hex-indeksi laski päivän aikana 1,28 prosenttia. Varsinaisen kaupankäynnin päättyessä indeksi oli pisteluvussa 6252,31. Portfolioindeksi, jossa Nokian painoarvoa on rajoitettu, laski 0,99 prosenttia.

Nokian A-osakkeen hinta halpeni tänään 0,96 prosenttia 134 euroon.
Metsäosakkeiden hinnat sen sijaan kallistuivat. UPM-Kymmenen osake kallistui 0,2 prosenttia 26,80 euroon ja Stora Enson osake 1,6 prosenttia 9,65 euroon. Molemmat yhtiöt pitivät yhtiökokouksensa tänään.

Toimialoista metsäosakkeiden hinnat kallistuivat 0,59 prosenttia ja metalli- ja konepajaosakkeiden hinnat 0,82 prosenttia. Pankki- ja vakuutusalan osakkeiden hinnat sen sijaan halpenivat 0,24 prosenttia.

Kokonaisvaihtoa Helsingissä kertyi varsinaisen kaupankäynnin aikana noin 240 miljoonan euron arvosta. Nokian kurssi oli laskussa New Yorkin pörssissä kaupankäynnin alussa. Osakkeen hinta oli halventunut 3,38 dollaria 146 dollariin.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme