Mainos
Mainos

Pörssikatsaus

Osakkeiden hinnat halpenivat Helsingin pörssissä tänään.

Pörssi avautui nousutunnelmissa, mutta hinnat kääntyivät pian laskuun.
Osakkeiden yleisestä kurssikehityksestä kertova Hex-indeksi laski tänään 1,16 prosenttia ja päätyi pistelukuun 5974,15. Portfolioindeksi, jossa Nokian painoarvo on rajoitettu, laski 0,67 prosenttia.
Nokian A-osakkeen hinta halpeni 2,10 euroa 122,50 euroon. Tanskalaisen Daniscon kanssa yhdistyvän Cultorin kurssi sen sijaan nousi vahvasti.

Tilinpäätöstietonsa julkaisseen Helsingin Puhelimen kurssi heikkeni parantuneista tulosluvuista huolimatta. Konsernin E-osake halpeni 4,90 euroa 51,80 euroon.

Toimialoista eniten halpenivat pankki- ja vakuutusalan osakkeet. Niiden hinnat halpenivat keskimäärin 4,45 prosenttia. Metsäosakkeiden hinnat halpenivat 1,95 prosenttia ja metalli- ja konepajaosakkeiden hinnat 0,33 prosenttia.
Kokonaisvaihtoa Helsingissä kertyi varsinaisen kaupankäynnin aikana noin 200 miljoonan euron arvosta.

Nokian kurssi oli laskussa myös New Yorkissa. Osakkeen hinta oli halventunut 0,25 dollaria. Suomen aikaa kello viideltä osakkeen hinta oli 135,38 dollaria eli noin 735,1 markkaa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme