Mainos
Mainos

Pörssipäivä 1.3.2000

Nokian osake taittui illalla laskuun, vaikka teknologiaosakkeet avautuivat New Yorkissa nousussa. Nokia veti laskuun myös Hex-indeksin. Hex-indeksi heikkeni 85 pistettä eli 0,5 prosenttia pistelukuun 16217, kun Nokia halpeni 1,8 euroa 205,2 euroon. Sonera oli viettänyt lähes koko päivän laskussa ja päätyi lopulta miltei 80 euroon, vain hieman tiistain arvoaan alemmas.

Päivä jatkoi hiljaisten pörssipäivien sarjaa, vaihtoa kertyi vain 616 miljoonaa euroa. Painorajoitettu portfolioindeksi jäi hieman plussan puolelle, nousijoita oli hieman enemmän kuin laskijoita. Mediaosakkeet olivat vahvassa vedossa, ja myös pankkiosakkeet kallistuivat 1,3 prosenttia. Metsäsektori kärsi edelleen suurkauppojen jälkimainingeista, ja toimiala heikkeni 3,1 prosenttia.

Tilinpäätöksensä julkistanut Kekkilä laski yli 9 prosenttia 6,8 euroon, kun taas toista pörssipäiväänsä viettänyt Basware kallistui 7 prosenttia 25,75 euroon.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme