Mainos
Mainos

Pörssipäivä: Helsingissä hiljaista

Viikko alkoi Helsingin pörssin kaupankäynnin suhteen hiljaisesti. Kokonaisvaihto jäi tänään 400 miljoonaan euroon. Yleistä kehitystä kuvaava Hex-indeksi painui 0,1 prosenttia miinuksen puolelle 16 875 pisteeseen.

Laskijoita oli pörssissä enemmän kuin nousijoita, ja painorajoitettu portfolioindeksi laskikin yleisindeksiä hieman enemmän eli 0,23 prosenttia. Nokian päätöskurssi oli 61 euroa ja laskua perjantaista oli 0,3 prosenttia. Sonera oli sen sijaan nousussa, ja viimeiset kaupat tehtiin 54,4 eurolla 2,6 prosenttia perjantaista kalliimmalla.

Vaihtokärjessä Nokiaa ja Soneraa seurasivat metsäosakkeet. Stora-Enson kurssi laski 1,9 prosenttia, UPM-Kymmenen nousi 3,2 prosenttia. Metalliteollisuus laski 1,1 prosenttia ja pankit vastaavasti 1,9 prosenttia. Hartwallin osake nousi viime viikolla lähes 19 prosenttia, mutta tänään nousu-ura kääntyi jyrkkään laskuun, ja osake halpeni yli viisi prosenttia.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme