Mainos
Mainos

Pörssipäivä: Nousua Nokian imussa

Nokian pörssikurssi nousi Helsingissä 0,53 euroa eli 4,3 prosenttia ja päätyi 12,95 euroon. Nokia veti koko Helsingin pörssin parin prosentin nousuun eilisen kurssilaskun jälkeen.

Pörssin yleisindeksi nousi tänään 111,38 pistettä ja päätyi pistelukuun 5665,97. Keskimäärin kurssitaso nousi 2,0 prosenttia. Portfolioindeksillä mitattuna kurssien nousu jäi 0,8 prosenttiin. Kaupankäynti oli tänään tavanomaista hiljaisempaa. Pörssin vaihto nousi 431 miljoonaan euroon.

Tänään kaupankäynnissä oli nousijoita 45 ja laskijoita 52. Kauppaa käytiin 116 yhtiön osakkeilla ja osakkeita vaihdettiin 35,3 miljoonaa. Nousijoiden kärjessä oli Sonera, jonka kurssi päätyi 3,64 euroon. Suhteellisesti Nokiaa enemmän nousivat eilisestä myös Rautakirja A, Comptel, Benefon ja Instrumentarium. Laskijoiden kärjessä olivat Biohit, Endero, PMJ Automec, Birka Line ja Hartwall.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme