Mainos
Mainos

Pörssipäivä

Metsäosakkeet vajosivat keskiviikkona neljä prosenttia, kun sekä UPM-Kymmene että Stora-Enso heikkenivät selvästi. Prosenteissa eniten laskivat kuitenkin teknologiayhtiöt kuten Sysopen, Novo Group, Tieto X ja Comptel. Sonera heikkeni 6,5 prosenttia 63 euroon ja Nokia hitusen 177 euroon. Sonera sai lisävauhtia laskuun New Yorkista, jossa sen arvo tipahti aamulla 7,5 prosenttia. Kun vielä vakuutus- ja pankkiosakkeetkin olivat laskussa, Hex-yleisindeksi heikkeni lopulta 203 pistettä eli 1,4 prosenttia pistelukuun 14 294.

Korot

Suomi-yhtiön ja sen kumppaneiden kaupat Pohjolalla nostivat päivän kokonaisvaihdon 1,3 miljardiin euroon. Helsingin Puhelin ja emoyhtiö HPY Holding vahvistuivat kummatkin hieman yli kaksi prosenttia uutisesta, että tytäryhtiö Radiolinja on tehnyt yhteistyösopimuksen amerikkalaisen internet-yhtiön Yahoon kanssa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme